21 Nisan 2017 Cuma

XP Contour Effects Kit

Herkese Merhaba

Bir kaç ay önce yapmış olduğum XP alışverişimde aldığım XP Contour Effects Kit'inden bahsedeceğim sizlere. Contour diye geçiyor fakat içinde sadece kontör rengi yok. Bir adet allık, bronzer, hıghlıght ve contour mevcut. Toplamda dört ürün var içerisinde.


İlk olarak contour rengiyle başlayayım, sanırım aradığım ve hiç bir kontör renginde bulamadığım ve tam istediğim renkmiş. İçerisinde turunculuk yok genelde kontör ürünlerin içerisinde tabi hepsinde değil ama, pek çoğunda turunculuk bulunuyor. Fakat bu ürün tam istediğim gibi kahvelik barındırıyor içerisinde. Birden fazla kontör ürünü inceledim aslında kullandığımdan değil ama bir blogger olarak deneyip paylaştığım için incelemem gerekiyor. Pigmentasyonu çok iyi ürün gün içerisinde uçma yada tazeleme gereksinimi yapmıyor. Kesinlikle paletti ki favorim, söylemeden geçmeyeyim hiç sim, parıltı, ışıltı vs yok.



Gelelim allığımıza pembe tonlar her zaman benim tonlarım bayılıyorum. Daha önce ki allık yazılarımı okuduysanız bilirsiniz hep pembiş renkte allıklar alıyorum. Allığın pigmentasyonu diğer renklere göre daha düşük, ama şöyle bir şey var ki çok çok açık bir pembe ondan dolayı pigmentasyonu az olma ihtimalide yüksek. İçerisinde sim yok fakat ışıltılı bir allık. Pigmentasyonu az dedim ama hiç yok demedim genede kendisini belli ediyor, şöyle söyleyeyim ben çok '  buradayım ' diye bağıran allıkları sevmiyorum o yüzden bunu çok sevdim gün içinde tazelenebilir.


Ve geldik bronzera ben bronzer hiç kullanmayan bir insanım annem çok sever simli olduğu için ama ben daha çok mat olan şeyleri tercih ettiğimden elim hiç gitmez. Bende düşündüm bu bronzerı nasıl değerlendirebilirim dedim ve far olarak uyguladım. Eğer elinizde bu palet varsa mutlaka o rengi far olarak deneyin derim. Süper durdu uçma yada başka bir sorun çıkarmadı bana,pigmentasyonu oldukça iyi. Ben çok beğendim simli zaten simli bu ton far renklerini de sevdiğim için ben baya beğendim. Far bazı ile dahada iyi oldu.
Geldik paletin son üyesine, aydınlatıcı renk olarak aynı the balmın mary-lou manızerına benziyor. Fakat mary-lou kadar beğenmedim. Günlük kullanım için uygun hafif bir aydınlatıcı pigmentasyonu yüksek. Gün içerisinde tazeleme gerektirebilecek bir ürün, benim için yeterli geldi beklentimi karşıladı.

Paletten genel olarak bahsedicek olursam beğendim, ama çok tozutuyor gerçi günümüzde hangi palet tozutmuyor ki çok nadirdir tozutmayanı. O yüzden bu beni rahatsız etmedi 17 TL'lik bir palet için bence başarılı cildimde yada gözümde herhangi bir alerji, kızarıklık, tahriş yapmadı. Benim palette ki favorim Contour rengi oldu tam kontörlük gerçektende. Umarım yazım faydalı olmuştur bir sonra ki yazılarda görüşmek üzere.

Hoşçakalın :)

40 yorum:

  1. Bronzer rengini kullanmam ama diğerleri güzelmiş diye düşünürken far olarak kullandığını okudum... gerçekten çok güzel olur! Ve kesinlikle paletteki renkler çok başarılıymış, güle güle kullan Kübra'cım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef bende bronzer sevmiyorum ama far olarak çok iyi oldu gerçekten. Paleti genel olarak beğendim teşekkür ederim canım😊

      Sil
  2. bayıldım çok güzelmiş, fiyat olarak ta çok iyi...

    YanıtlaSil
  3. fiyatına göre gayet güzel bir palet , iyi günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
  4. pigment zayıf gibi görünüyor ama aklımda olsun :)

    YanıtlaSil
  5. 4'ü 1 arada...Bence bayağı güzel ve işlevsel ...

    YanıtlaSil
  6. Dört ürün olması güzelmiş, fiyatı da uygunmuş. Denenir bu denenir. Kucakladım 😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle kuzum fiyat performans olarak süper 💜😘

      Sil
  7. Bu markanın ürünleri çok hoş ve uygun :)

    YanıtlaSil
  8. Çok çok övülen bu paleti baya merak ediyorum. Yazın sayesinde bilgi sahibi oldum. Çok fazla makyaj yapmayan biri olmama rağmen alıp kullanmak isteğime karşı çıkamıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla bende hiç makyaj yapmama rağmen kullanmasamda alıp deneyimliyorum çünkü makyaj malzemelerine karşı aşırı bir ilgim var kendimi alı koyamıyorum😃 Birde kozmetik bloggerı olunca el makkum alıp deneniyor 😊

      Sil
  9. Çok güzelmiş... Güle güle kullan... Sevgiler...

    YanıtlaSil
  10. Güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  11. Eline sağlık güzel yazı olmuş :) bende üçlü olan paleti var xp. Tek yalnışı kontür denen renk mat olması gerek ama ışıltılı. Ama kullanışlı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende ki kontür tamamen mat canım şaşırdım sende ki ışıltılı galiba 😊

      Sil
  12. Süpermiş canım güle güle kullan. Kapağını çok beğendim ☺

    YanıtlaSil
  13. günlük kullanım için iyi olabiir

    YanıtlaSil
  14. Bazı yorumlarda aydınlatıcısı için fazla simli denilmişti, öyle mi gerçekten. Sim sim duran bir yanak istemeyiz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence değil. tabi ki aydınlatıcı olduğu için simli fakat günlük kullanım için ideal 😊

      Sil
    2. Teşekkür ederim cevabın için :) Ben de ilk gördüğüm yerde değerlendireceğim :)

      Sil
    3. Ben teşekkür ederim yorumun için tavsiye ederim😊

      Sil
  15. Ben allığın rengini çok beğendim. Pembe bir allık almak istiyordum ben de. Bir bakacağım bu ürüne. Bu arada blogunuzu izlemeye alamadım. Tıklayınca hata veriyor sürekli:/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bakın derim bende pembe tonları sevdiğim için bunuda beğendim. Allah allah neden hata verdi ki anlayamadım 😔

      Sil
  16. Aydınlatıcıya bayıldım:)

    YanıtlaSil
  17. aydınlatıcı ve allık tonunu çok sevdim.. görünce mutlaka deneyeceğim :) ayrıca ben zaten takipteymişim senii :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok değerli :)
Lütfen yorumlarda link bırakmayınız.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...