2 Ağustos 2018 Perşembe

NİŞANLANDIM 💜 28.07.2018 Kübra💜Sezer

Herkese Merhaba

Çok uzun bir zaman oldu, yaklaşık iki buçuk üç aydır yazı yüklemiyorum. Ama çok geçerli sebeplerim var. Üç ay değil üç yıl olmuş gibi yazmayı çok özlemişim, aynı zamanda  nasıl yazacağımıda unutmuşum :D En son yazımı mayısın ilk haftalarında yazmıştım. O dönemde yazlığa gidip geliyorduk ve hiç yazasım gelmiyordu. Özel bir sebebi yoktu aslında pek çok ürün deneyip keşfetmiştim paylaşmak istiyordum ama bir türlü yazmak gelmiyordu içimden. Sonra yazlığa geldik ve ilk bir kaç hafta burada internet yoktu. İstesem de yazamıyordum, yazsam da yayınlayamıyordum. Bu şekilde bir buçuk ay geçti. Ve sonrada söz nişan oldu :) o süreçte de yazamadım az çok bilenler tahmin eder, bohça alışverişi, nişan hediyeliği, nişan tepsisi, mekanı, elbisesi ayakkabısı vs vs. Derken onun koşuşturması oldu. Yazacak vakit bulamadım, demiştim size geçerli sebeplerim var diye :) Nişanla ilgili bir kaç görsel ekleyeceğim aşağıya. 

Nişan Hediyeliğim @masalsiatolye.


Nişan Tepsim Ve Söz Damat Kahveliğim, @minikduslerdunyasi.

Nişan Masam ise @telliconcept.

Aynı zamanda mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim azıcık da detay vereyim. İsteme ve söz bir oldu 22 temmuzda aile büyükleri arasında yazlığımızda oldu. Nişan ise 28 temmuzda Mira Palas Gümüş Salonda oldu. Olayların başına dönecek olursak, biz nişanlımla liseden beri çıkıyoruz beş buçuk sene oldu :) Beş buçuk seneyi duyunca genelde 'ooo geç bile kalmışsınız' diyenler oluyor  fakat 16 yaşında mı evlenecektim :D Üniversitem biteli bir sene oldu, şuan 21 yaşındayım ama 14 gün sonra 22 oluyorum. Nişanlım ise benden bir yaş büyük. Bizim taa lise zamanlarında hayalini kurduğumuz evliliğe ilk adımımızı attık. Hep diyorduk lise bitsin sonra lise bitti daha sonra üniversite bir bitsin derken derken bir baktık hepsi bitmiş ve nişanlanmışız...Benim için unutulmayacak rüya gibi bir gündü💗Ben hayallerime adım adım ulaşıyorum, umarım hepinizin hayalleri bir gün gerçekleşir. Hep soruluyordu neden resmini koymuyorsun vs diye, artık rahat rahat söyleyebiliyorum nişanlım izin vermiyordu. Bende çok koyma taraftarı değildim sonuçta internet de yazıyoruz ve boy boy fotoğrafa bence gerek yok. Yazılarımla ilgili görselleri zaten paylaşıyorum. Kendini paylaşmadan yazan blogları her zaman bende çok merak etmişimdir yalan yok :D baya gizemli oluyor amaç gizem yaratmak olmasa da. Ayrıca nişan masamı hediyeliğimi tepsimi nereden yaptırdığımı görsellerin altına instagram isimlerini yazacağım kesinlikle tavsiye ederim çünkü çoook memnun kaldım. Arkadaşlarım çevrem falanda çok beğendi. Nişan masama ayrı bir bayıldım çok güzeldi elimde ki en net görseli koymaya çalıştım ama Rümeysa hanıma tekrar buradan bir kez daha teşekkür ediyorum müthiş bir nişan masasıydı. Yakın zamanda söz nişanı olacaklara duyurulur.  Aman çok konuşmiyim sizi de sıkmak istemiyorum gerekli gereksiz pek çok bilgi verdim bence. Merak ettiğiniz veya sormak istediğiniz bir şey olursa yorum olarak veya mailden bana ulaşabilirsiniz. Daha sık yazı atmaya çalışacağım kendinize iyi bakın.


Hoşça Kalın :)

30 yorum:

  1. benimle mi yaşıtsıııın. İnanamıyorum. Ya çoook mutlu olduuum :D hadi bakalım düğün fotileri için beklemedeyizzz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaaa ne güzel yaşıtım varmışta haberim yokk😄

      Sil
  2. Hayırlı olsuuun Allah tamamına erdirsin :)

    YanıtlaSil
  3. Hayırlı olsun Kübra :) her şey çok güzel görünüyor, allah tamamına erdirsin :) Çok mutluluklar!!!

    YanıtlaSil
  4. Tebrikler :)
    Hayırlı olsun inşallah

    YanıtlaSil
  5. Təbrik edirəm, bir ömür mutlu olun. :)

    YanıtlaSil
  6. Herşey çok güzel olmuş kuzum hayırlı olsun darısı başıma :D :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım benim😘 Darısı başınaa😇

      Sil
  7. Hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin inşallah.

    YanıtlaSil
  8. Herşey çok güzel gözüküyor çok mutlu olun allah tamamına erdirsin :)

    YanıtlaSil
  9. Çok tebrik ediyoruuum :) Allah tamamını erdirsin inşallah her şey gönlünden geçtiği gibi olsun :)

    YanıtlaSil
  10. Blog keşfinde gördüm geldim, daha ilk post içimi açtı. Çok özgün bir hediyelik olmuş, harika gözüküyor. Ömür boyu saklanabilecek türden... Orada olsam stoklardım :))))) bayılırım böyle şeyler saklamaya. Hala da çevremdeki insanların hediyeliklerini saklarım. Değer veririm. Yeniden evlenesim geldi yahu:)))))
    Çok mutlu ol inşallah, Allah tamamına erdirsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin😊 güzel yorumunla renk kattın bloguma 🙏🏻 Çok teşekkür ederim inşallah😇 benimde çok içime sinen ve herkesin saklayabileceğini düşündüğüm bir hediye oldu kendimede ayırmayı ihmal etmedim evimin en güzel köşesine koyacağım inşallah💜

      Sil
  11. Mutluluklar diliyorum.😊
    Blogunuzu yeni keşfedenlerdenim. Ben de kendi resimlerimi blogumda paylaşmayanlardanım. Böylesi daha doğru geliyor bana nedense.🙈
    Birpembesever’den sevgiler!🌸

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba çok teşekkür ederim🙏🏻 Banada öyle geliyor paylaşanlara tabi ki saygım sonsuz😊

      Sil
  12. hayırlı uğurlu olsun inşallah :) takip etkinliğinden geliyorum beklerim

    YanıtlaSil
  13. Hayırlı olsun, bir ömür beraber olun inşallah :)) 🙏🏼

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim amin inşallah😊🙏🏻

      Sil
  14. Hayırlı olsun canım 😊 mutluluklar dilerim ...

    YanıtlaSil
  15. Ömür boyu mutluluklar diliyorum 💞💞

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok değerli :)
Lütfen yorumlarda link bırakmayınız.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...