2 Mart 2018 Cuma

Neutrogena Hydro Boost Yorgunluk Karşıtı Göz Kremi

Herkese Merhaba

Malum pek çoğunuzun bildiği gibi cildim kuru. Cildim kadar olmasa da göz çevremde kuru, çok yoğun bir neme ihtiyacı olmasa bile gerginlik hissettiğim için mutlaka nemlendiriyorum. İki aydan fazla bir süredir de Neutrogena Hydro Boost Yorgunluk Karşıtı Göz Kremi ni kullanıyorum. Bu günde bu krem hakkındaki deneyimlerimi sizler ile paylaşacağım.


İlk olarak söylemeliyim ki ben bu kremi kırışıklık yorgunluk için değil nem vermesi için kullanıyorum. Yorumlarımda bu yönde olacak. Ayrıca belirteyim, yorgunluk anlamında bir değişim gözlemlemedim. Göz çevremde kesinlikle bilye oluşumu veya herhangi bir rahatsız edici durumla karşılaşmadım bu ürünü kullanmaya başladığım günden beri. Her gün sürmüyorum, diyelim ki dışarıdan geldim ve makyajımı çıkartım güzel bir şekilde cildimi  temizledim, sıra geldi nemlendirmeye ilk önce yüzümü daha sonrada bu krem ile göz altları mı nemlendiriyorum. Veya duştan çıktım, mutlaka cildimi nemlendirmem gerekiyor çünkü inanılmaz gergin ve kuru oluyor daha sonrada göz çevremi nemlendiriyorum. Her sabah  uyanır uyanmaz göz altları mı nemlendirmiyorum anlayacağınız.



Verdiği etkilere gelecek olursak, göz çevremin nemsizliğini giderdi fakat sizin göz çevreniz çok daha kuruysa iyi gelmeyecektir. Yazımın başında belirttiğim gibi çöz çevrem anormal kuru değil. Etrafımda benden çok daha kuru çöz çevresine sahip tanıdıklarım var, onlardan yola çıkarak söylüyorum. Yapısı çok güzel ilk sürdüğünüzde soğuk bir his veriyor, emilimi çok kolay kalıp gibi göz altınızda kalmıyor oldukça hafif.  Belli bir süre sonra sürdüğümü bile unutuyorum. Yapış yapış bir his de bırakmadı, dermatolog tarafından test edilmiş olması da güzel bir yanı bence. 


Arkasında yazanlar şu şekilde ; Gözlerinizde günün yorgunluğunu uzaklaştırmak ve yoğun geçen bir günün ardından bile cildinize ışıltı ve taze bir görünüm vermek için 3'lü etki gösterir. 15 ml bir ürün açıldıktan sonra 6 ay içinde kullanılması gerektiği yazıyor. Benim memnun kaldığım ve severek kullandığım bir nemlendirici oldu. İndirim döneminde 20 TL civarında bir fiyata almıştım. Umarım faydalı bir yazı olmuştur bir sonraki yazılarda görüşmek üzere.

Hoşça kalın :)

14 yorum:

  1. Güzel bir ürün bir ara migros indirimi zamanı almıştım bende😊

    YanıtlaSil
  2. Fiyatına göre gayet iyi bir ürün bencede...

    YanıtlaSil
  3. yaz aylarında kullanılabilir sanki..

    YanıtlaSil
  4. Alacaktım ama dedin ya sen yorgunluk için gözlemlemedim diye o an vazgeçtim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence bir etkisi olmuyor yinede sen bilirsin, nem konusunda iyi ama😊

      Sil
  5. Görünüşünden silikonlu bir yapısı var gibi geldi :) Neutrogena ürünleri benden daha genç yaş grubuna hitap ediyor sanki, bu yüzden pek denemiyorum :) Güle güle kullan Kübra, sevgiler :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok değerli :)
Lütfen yorumlarda link bırakmayınız.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...