19 Ocak 2018 Cuma

Loreal Paradıse Extatıc Mascara

Herkese Merhaba

Bu gün sizlere çıkar çıkmaz aldığım ve aldığım günden beri bayılarak kullandığım Loreal Paradıse Extatıc maskarasın dan bahsedeceğim. Bu rimel ile tanışmam, youtube da izlediğim videolar sayesinde oldu. Pahalı bir markanın maskarası ve bu Lorealın Paradıse maskarası ile karşılaştırması vardı. Videoları izleyip, kirpik de uygulanmış hallerini görünce kesin almalıyım dedim.


Cosmetica da yeni çıktığı için indirimdeydi. İndirimsiz fiyatı maalesef pahalı, en azından benim için 60 TL gibi bir fiyatı vardı indirimsiz yanlış hatırlamıyorsam. Ben indirimden 28 TL'ye almıştım. Maskarayı kullanınca hali hazırda indirimde devam ediyorken ikinci paketimi de aldım ki, ilki bitmemiş olmasına rağmen. Kıl bir fırçası var, aslında bu benim pek sevmediğim fırça türü, genel de plastik fırçaları daha çok seven biriyim. İlk defa kıl bir fırçayı bu kadar sevebildim daha doğrusu o kadar iyi yapmışlar ki sevmeme sebep oldular :) Yapısını çok beğendim, ne çok ıslak nede kuru.


Maskara yazılarımda hep belirtiyorum, benim kirpiklerim uzun ve gür. Bunu söylememde ki sebep kirpiklerimle hava atmak değil tabi ki :D Kişisel görüşlerim olduğu için bunu bilmelisiniz. Neyse, benim kirpiklerimde ki etkisi tek tek ayırıyor, çok güzel bir şekilde uzatıp hacim vererek kıvırıyor. Bir rimel de aradığımız her şey var. Siyahlığı bence iyi, çok daha siyah bir rimelle karşılaştım tabi onun yazısını yazacağım fakat bu rimelin siyahlığı benim için gayet başarılı. Fırçası büyük, küçük gözlüler veya kısa kirpikliler sürerken zorlanabilir. Zorlanmaktan kastım göz kapağına değebilir. Üründe herhangi bir topaklanma, gün içinde akma gibi bir sorun yaşamadım. Suya dayanıklı bir rimel değil, zaten öyle bir vaat'i yok. 


Çıkartması da oldukça kolay, önce bir yağ kıvamlı jel ürünle akıtıyorum ardından çift fazlı bir göz makyaj temizleyiciyle siliyorum. Kolaylıkla çıkıyor. Verdiği etki ve gün içerisinde bulaşma akma yapmaması beni çok mutlu ederken yıllardır kullandığım rimelimin papuçunu dama atmamı sağladı :) Benim görüş ve fikirlerim bu şekilde sizler denediniz mi? Yorum bırakmayı unutmayın, bir sonra ki yazılarda görüşmek üzere.

Hoşça kalın :)

12 yorum:

  1. Bu maskara çok iyi ya indime girsin bende alcam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka al ben çok memnunum😊umarım sende beğenirsin

      Sil
  2. aldım kullanmak için sırasını bekliyor, kullanınca ben de anlatacam :D

    YanıtlaSil
  3. indirim girince bende almak istiyorum uzun zamandır istediğim gibi bir rimel bulamıyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım deneyince beğenirsin, ben çok memnunum.

      Sil
  4. Hımm o zaman bende bir bakayım canım :) teşekkürler 💕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim, memnun kalırsın inşallah 💜😊

      Sil
  5. bu maskarayı çok merak ediyorum indirimde denk getirirsem mutlaka alacağım :)
    bloğunu keşif etkinliğinde gördüm seni takip ediyorum, ben de bloğuma beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba hoşgeldinn bende seni takip ediyorum😊

      Sil
  6. hey dear,this post are so useful and important in life,keep up and thank to writer for sharing....

    https://www.lukhidiamond.com/LOOSE-DIAMONDS

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok değerli :)
Lütfen yorumlarda link bırakmayınız.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...