22 Haziran 2017 Perşembe

Golden Rose Make-Up Prımer Lumınous Fınısh

Herkese Merhaba

Bu gün benim gibi fondöten, bb krem veya cc krem kullanmayan ama günlük yaşamda cildinin daha canlı ve parlak durmasını isteyenler için bir üründen bahsedeceğim. Golden Rose Make-Up Prımer Lumınous Fınısh, ışıltı ve aydınlık veren makyaj bazı.


İlk önce ürünün genel özelliklerinden bahsedeceğim. Pompalı bir ambalajı var oldukça kullanışlı, 30 ml ve açıldıktan sonra 12 ay kullanım ömrü var. Hafif kokulu ama rahatsız edici bir koku veya ağır bir koku değil. Ürünün arkasında ise ; İpeksi ve parlak formülü ile cildinize ışıltı ve aydınlık kazandırır. Ağırlık yapmayan hafif yapısı ile ince çizgi ve gözeneklerin görünümünü azaltır. Paraben içermez. Arkasında yazanlar bu şekilde, ürünü fondöten ile karıştırıp uygulaya bilirsiniz. İsterseniz fondötenden önce baz olarak uygulaya bilirsiniz veya sadece bu ürünü sürüp üzerine herhangi bir fondöten, bb veya cc krem sürmeye de bilirsiniz. Dilerseniz yüzünüzün yüksek kısımlarına yani, dudak üstü, elmacık kemiği, burun ucu ya da kaş altına da tek başına aydınlatıcı misali uygulayıp kullanabilirsiniz. Uygulaması ve dağıtması inanılmaz kolay, kesinlikle cildimde ağırlık yapmıyor.



Oldukça çok yönlü bir ürün, peki ben bunu neden aldım? Çünkü günlük olarak cildime hiç bir ürün kullanmayan bir insan olduğumdan, dışarı çıkarken cildim daha sağlıklı parlak ve aydınlık dursun istediğimden böyle bir baz alıp denemek istedim. Genelde bu tip bazları makyaj öncesi cildi parlatsın aydınlık bir görünüm versin diye kullansalar da tek başına da kullanılan bir ürün. Ben dışarı çıkarken tüm yüzüme sanki nemlendirici bir krem uygular gibi sürüyorum ve çıkıyorum. Ürünün içerisinde kesinlikle sim yok. Renk olarak beyaz fakat yüzünüze sürüp dağıttığınızda beyaz durmuyor. Çok doğal ve hatta normal bir canlılık kazandırıyor. Pek çok yazımda defalarca söylüyorum ama bu yazımda tekrar belirteyim ben, kuru ve hassas bir cilde sahibim. Bu sebeple bu tip ışıltılı ürünler bende gün içerisinde yağlanma gibi bir şey yapması söz konusu olmuyor. Benim kuru cildimi hem çok güzel nemlendirdi ki, bir nemlendirici değil hemde çok canlı, sağlıklı ve doğal bir görünüm verdi. Gözenek kapatma ya da küçültme konusunda pek bir şey diyemeyeceğim çünkü gözenek problemim yok.


Kalıcılık olarak zaten kremsi bir ürün olduğundan uçup gitme gibi bir sorun olmuyor. Ben gündüz sürüp akşam temizleyene kadar hala o canlılık cildimde duruyor, evet sabah ki kadar çok olmasa da kalıyor. Fondöten ile karıştırıp da denedim merakımdan, o zaman ki sonuçta oldukça başarılıydı. Fondöten altına sürüpde denedim aslında iki türlü etki hemen hemen aynıydı diyebilirim. Ama karıştırdığımda sanki bir tık daha iyi gibiydi. Dediğim gibi günlük yaşamımızda benim gibi fondöten vs. kullanmıyorsanız ama cildinizin sağlıklı ışıltılı görünmesini istiyorsanız bu tip renksiz makyaj bazlarına bakabilirsiniz. Açıkcası benimde her gün kullandığım bir ürün değil, sürekli cildime bir şeyler sürüp yormak istemediğim için. Cildimde her hangi bir, kızarıklık veya sivilce gibi değişik bir reaksiyona yol açmadı. Verdiği etkiden ben çok memnun kaldım, alırken indirimdeydi ama indirimsiz fiyatı Golden Rose markasının kendi web sitesinden baktığımda 35,50 TL idi. Golden Rose sık sık indirim yaptığından indirim dönemlerinde bakabilirsiniz. Umarım faydalı bir yazı olmuştur, yaz aylarının da gelişiyle bronz tende vereceği ışıltı bence dahada güzel olacaktır diye düşünüyorum. Bir sonraki yazılarda görüşmek üzere.

Hoşça kalın :)

26 yorum:

  1. Ben de bu tür ürünleri fondöten öncesinde ya da fondötene karıştırarak kullanmayı çok seviyorum. Bu baz da aklımda olsun, güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim bende tek kullananlardanımm🙂

      Sil
  2. aydınlatıcı olarak çok güzelmiş :)

    YanıtlaSil
  3. I like this primer:) great product:)
    Have a nice day!

    YanıtlaSil
  4. Makyaj bazını böyle kullanılması çok iyi bir fikirmiş. Olumsuz bir yorum okumadım bu üründe, emeğine sağlık

    YanıtlaSil
  5. Güle güle kullann :)

    YanıtlaSil
  6. Merak ettiğim ürünlerdendi. Yorumunla deneyeceklerim arasına girdi. Harika paylaşım olmuş.

    birsenle.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim fikir verebildiysem ne mutlu bana 😊

      Sil
  7. wetn wild inkini kullanmayı düşünüyorum bende fakat fikrimi değiştirebilirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onu denemedim ama uygun fiyatlı olduğunu duymuştum 😊Bunu tavsiye ederimm

      Sil
  8. Fondötenle karıştırarak kullanıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fondöten pek kullanmadığım için genelde tek kullanıyorum çok memnunum😊

      Sil
  9. Great post! thanks for sharing:) Do you want to support each other’s blog by following each other?:) Please let me know if you do so I can follow you right back x

    Xx,
    Hilary
    www.theclosetelf.com

    YanıtlaSil
  10. Bu güzel anlatımdan sonra Denemek isterim :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok değerli :)
Lütfen yorumlarda link bırakmayınız.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...