18 Nisan 2018 Çarşamba

BİTENLER #3

Herkese Merhaba

Bir bitenler yazısı ile karşınızdayım daha önce yazdığım bitenler bir ve bitenler iki yazımı buradan okuyabilirsiniz. Çok sık ürün bitiremiyorum ne yazık ki, bu bitenlerde son bir kaç ayda bitirdiğim ürünler. Ve küçük bir hatırlatma yapayım, şampuan saç kremi ve duş jeli de çok sık bitirsem de onlar büyük ambalajlı ürünler oldukları için saklayamıyorum ve atıyorum :( Bazılarını biriktirdiğimi unutup atabiliyorum.


İlk olarak makyajla ilgili ürünlerden başlayacağım. Loreal Paradıse Extatıc maskarası detaylı yazsını yazmıştım o yüzden üzerinde çok durmayacağım buradan okuyabilirsiniz. İki adet bitirdim şuan üçüncüyü kullanıyorum en sevdiğim maskaram diyebilirim tabi daha iyisini bulana kadar.


Benim kurtarıcım ve vazgeçilmezim bittikçe stokladığım Blistex Classıc Lıp Protector en sevdiğim ve tek sevdiğim nemlendiricim detaylı yazısı için TIK TIK.

Blistex bulamadığım dönemde Yves Rocher Onarıcı Dudak Balsamı almıştım. Kötü bir ürün asla değil fakat blistex kadar sevemedim, zor zamanımda beni kurtarsa da.

Orıflame The One Lıp Spa Care Lıp Balm'ı ne yazık ki hiç lip balm'a  benzemeyen bir ürün. Hiç bir etkisini göremedim sadece parlatıyor diye kullandım o kadar.


Geldik makyaj temizlemeye, Benri Kare Makyaj Temizleme Pamuğu sadece iki paketini görseniz de çok daha fazlasını bitirdim :D Hem makyajımı çıkartmak hemde ojelerimi silmek için kullandığım uygun fiyatlı favori pamuğum.

Avon True Nutraeffects  Çift Fazlı Göz Makyaj Temizleyicisi şuan başka bir markanın temizleyicisini kullanıyorum. Bitirdikten sonra almadım. Bu ikinci ürünüm. Açıkcası beğenmediğim için değil alması biraz zahmetli geldiği için almadım. Severek kullanmıştım. Buradan detaylı yazsını okuyabilirsiniz.

Rituel De Beaute Siyah Nokta Bandı daha önceleri watsons mağazasından aldığım bir siyah nokta bandını kullanıyordum fakat BİM de satılan bu siyah nokta bantlarına da bayıldım. Fiyat olarak watsonsda satılandan hem daha uygun hemde BİM market bize çok yakın olduğu için alması da daha kolay oluyor :D Ayrıca hayvanlar üzerinde test yapmayan bir marka. Çok severek kullandığım galiba üç paket bitirişimden belli sanırım şuan dördüncü paketteyim :) 


Elidor Nemlendirici Besleyici Bakım Spreyi bu markanın hemen hemen bütün spreylerini kullandım sanırım :) Duştan sonra saçlarımı taramak pek kolay olmuyor, bu üründe bana saçlarımı taramam da büyük kolaylık sağladığı için sürekli kullanıyorum. Memnun olduğum bir sprey şuan yeşil rengini kullanmaktayım.

İpana 3D Whıte Luxe Diş Macunu sürekli olarak kullandığım bir marka değil mesela şuan Colgate markasını kullanıyorum. Sanırım indirimdeydi aldığımda, çok büyük bir özelliğini göremedim diş macunu işte :)

Rexona Cotton Dry Stıck Mum Roll On en sevdiğim mum roll on'um sanırım bu, sürekli bittikçe alıyorum kokusu kalıcılığı bence başarılı. Ve çok uzun süre gidiyor sürekli kullanmama rağmen baya geç bitti.  

Rexona Motıonsense Shower Fresh Deodorant  severek kullandığım bir deodorant oldu, hali hazırda hala kullanıyorum bitince tekrar almıştım. Bu tip ürünlerin tamamen bitmesini beklemiyorum, az kaldığını gördüğüm veya anladığım dakika hemen yenisi alıyorum biterse, deodorant ve roll on'suz yapamam :) 


Benim bitenler yazım bu kadardı, sizin içlerinden kullandığınız veya memnun kalıp kalmadığınız ürünler var mı? Varsa yorum bırakmayı unutmayın. Bitenler yazılarında çok detaya girmiyorum ürünler hakkında, kısaca bilgi veriyorum. Eğer blogumda daha önce yazdıysam zaten link bırakıyorum detaylı yazılarını o şekilde okuyabilirsiniz. Detaylı yazısı olmayanları da en kısa sürede yazarım, beni takip etmeyi unutmayın :) Bir sonraki yazıda görüşmek üzere.

Hoşça Kalın :)

10 yorum:

  1. paradise rimeli bende severek kullanıyorum ...

    YanıtlaSil
  2. Burun bantları ben de severek kullanıyorum Elidor bakım spreyi dikkatimi çekti 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saçların zor taranıyorsa, duştan sonra büyük yardımcı oluyor tavsiye ederim😊

      Sil
  3. Burun bantlarını ben de severek kullanıyorum. Bittikçe aldığım ürünlerden.

    YanıtlaSil
  4. Ben Türkiyedeyken aldım bu burun bandını Bayıldımmmmm.Fiyatına göre performansı aşırı yükssekkkk💕Paradise’de küstüm almıcam bir daha onu.Çok çabuk bitiyo ve donuyo ya🙄😂Keyifli bir paylaşım olmuş emegine saglık canımm💕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlışş yorumun için ben teşekkür ederim kuzum😘 Valla burun bandı benim favorim hem işlev hemde fiyat olarak🙈 Paradıse performans olarak süper ama evet çabuk bitiyo aslında çabuk bitmiyo dediğin gibi donuyo🤦🏼‍♀️ Ama şimdilik daha iyisini bulamadım🌸

      Sil
  5. Burun bandının müptelasıyım

    www.yazimbari.com

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok değerli :)
Lütfen yorumlarda link bırakmayınız.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...