3 Aralık 2017 Pazar

BİTENLER #2


Herkese Merhaba
Bu gün bir bitenler yazısı yazacağım. Bu ürünler geçtiğimiz ay bitmedi, genel bir bitenler olacak çok sık ürün bitiremiyorum ne yazık ki. Bazı  biten ürünleri biriktirdiğimi unutup attım :) Haydi lafı çok uzatmadan başlayalım.


1. Yves Rocher Whıte Botanıcal Nemlendirici Krem : En yeni biten ve en favori ürünüm sanırım bu. Bittiğini farkettiğim gün hemen yenisini aldım. Cildime verdiği nem ve ışıltı çok hoşuma gidiyor detaylı uzun bir yazısı gelecek. 40 ml içerisinde SPF 30 var.


2. Blistex : Daha önceleri uzunca bir yazısını blogda paylaşmıştım. En sevdiğim, vazgeçemediğim tek dudak nemlendiricim son dönemde iki tane bitirmiştim ve şuan üçünsünüde yarıladım diyebiliriz. Yazısını okumak için TIK TIK.

3. Elidor Onarıcı Ve Yeniden Yapılandırıcı Saç Bakım Spreyi : Elidorun bu spreylerinin hemen hemen her rengini kullanmışımdır. Kullanma sebebim duştan sonra, saç kremi yaptığım halde saçlarımı tararken zorlanıyorum. O sebeple taramamı kolaylaştırması için bir kaç pıs sıkmak oldukça işime yarıyor. Şuan sarı rengini kullanmaktayım.


4. Oriflame Optifresh Diş Macunu : Her hangi bir beyazlatma ve ya değişik bir etkisini gözlemlemedim. Sıradan bir diş macunundan farksızdı benim için. Kullandım ve bitti şimdi colgate  markasının diş macununu kullanıyorum. Genelde bu tip ( farmasi, orıflame, avon)  markaların diş macunlarını pek tercih etmesemde bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine almıştım.

5. Avon Nutraeffects Peeling : Aylar önce blogumda bu ürünün seri halini yazmıştım sevdiğim ve severek kullandığım bir ürün oldu kendisi detaylı yazısını okumak için TIK TIK.

6. Garnıer Rahatlatıcı Tonik ( Kuru Cilt ) : Yıllardır kullandığım ve çok sevdiğim bir ürün bu kaçıncı kutusu inanın bilmiyorum. Detaylı yazısı blogumda var TIK TIK.


7. Garnıer Makyaj Temizleme Sütü ( Kuru Cilt ) : En sevdiğim ve cildimde her hangi bir reaksiyon göstermeyen makyaj temizleme sütü. Detaylı yazısı için TIK TIK.


8.  Bauty Formulas Siyah Nokta Bandı : İlk bitenlerimde de bu ürün vardı, hatta detaylı bir yazısıda mevcut. TIK TIK. Çok severek kullanıyorum gerçekten siyah noktalarımı temizlediğini gözle görebiliyorum tavsiye ederim.

9. Garnıer Mineral Deodorant : Bir mavi bir yeşilini bitirdim şuan yeni aldığım yeşilini kullanıyorum. Kokuları çok güzel ve oldukça kalıcı, içerisinde alkol olmaması bence güzel bir özellik. Bir deneyin derim.

10. Dıadermıne Yüz Temizleme Jeli ( Kuru Cilt ) : Detaylı yazısını hemen şuradan okuyabilirsiniz. Benim için en güzel  temizleme jeli!


11. Vıctorıa's Secret Sheer Love Duş Jeli : Çok güzel bir kokusu var bende set halinde mevcut olduğundan duşta jeli ile yıkanıp çıktığımda vücut kremini sürüyorum, ardından vücut spreyini sıkıp daha kalıcı olmasını sağlıyorum. Tek başına kokusu her duş jeli gibi uçup gidiyor.

12. Loreal False Lash Superstar : Üstünde uzun uzun konuşabileceğim bir rimel fakat ben baz kısmını kullandım bitirdim. Maskara kısmı benim için fiyaskoydu hiç beğenmedim ama baz kısmı gerçekten başarılı.


13. Flormar Flash : Flormarın flash serisinden çift taraflı bir maskara, aynı Lorealın maskarısında olduğu gibi baz kısmını kullanıp bitirdim oldukça başarılıydı. Rimel kısmıda fena değildi detaylı yazısı için TIK TIK.

14. Sephora Lash Stretcher Mascara : Sephoranın bir indiriminde denk geldiğim ve 20 TL olduğunu görünce hemen aldığım bir rimel. Sanırım kullandığım en kötü rimeldi bittiği için bu yazıda yer almıyor çöpe gideceği için bu yazıda paylaşıyorum. Yapış yapış bir kıvamı var sürdüğümde kirpiklerim bir taneymiş gibi duruyor. Yapısından dolayı sürmek bile zor acaba aldığımda bozuk muydu diye düşünüyorum.

15. Sephora Outrageous Volume Mascara : Bir üstte bahsettiğim rimel ile aynı gün almıştım. Seyahat boy olduğu için 15 TL gibi bir fiyatı vardı. İnanılmaz ıslak bir rimel, bir gece boyunca açık bırakmama rağmen kurumayan sürdüğümde iğrenç bir görüntü yaratan mascara kesinlikle çöp.

Benim bitenler yazım bu şekildeydi umarım keyifle okumuşsunuzdur. Ürünlerden uzun uzun bahsetmedim zaten pek çoğunun detaylı yazısı blogda var linklerini bıraktım okumak isterseniz.  Bir sonraki yazılarda görüşmek üzere, kitabımı hala okumadıysanız D&R onlinedan hemen sipariş verebilirsiniz.

Hoşça kalın :)

12 yorum:

  1. Bitenler yazısını çok seviyorım :) hem çok ürün yorumlarını oluma fırsatımız oluyor, hemde yeni ürünlerle tanışma :) garnierin ürünlerini bende severek kullanıyorum sevgiler ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katılıyorum size bitenler ve alışveriş yazıları yeni ürünlerle tanışmak için birebirr 😊

      Sil
  2. Yenilerini de güle güle bitirin :)

    YanıtlaSil
  3. Ay Sephora bende de vardı ama açmamıştım; iyi ki okumuşum yorumunu, seyahat götürmeyeyim bari. Loreal Superstar'ı merak ediyorum ben de. Yenilerini güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İki sephora rimelinide hiç beğenmedim yapıları berbat bana mı denk geldi bilmiyorum. Teşekkür ederim😊

      Sil
  4. Ben de Elidor şampuan kullanıyorum, çok memnunum, fiyatları da makul. Bunlar bitmiş madem, yenilerini güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elidorun şampuanını kullanmıyorum (zamanında kullanmıştım tabi) ama bu spreylerinden çok memnunum bittikçe alıyorum teşekkür ederim😊

      Sil
  5. yenilerine sağlık,bende şu flormarın rimelini merak ediyorum....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Baz kısmı çok güzel fakat rimel kısmını beğenmedim çok fazlaa

      Sil
  6. yenilerini de musmutlu günlerde kullan :) :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok değerli :)
Lütfen yorumlarda link bırakmayınız.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...