4 Haziran 2017 Pazar

Yves Rocher Grand Rouge

Herkese Merhaba

Bu gün sizlere Yves Rocher Grand Rouge 103 numarasından bahsedeceğim. Sanırım yaz aylarının kurtarıcı ruju bu seri olabilir. Neden mi hadi bakalım!




İlk olarak söylemeliyim ki çok şık bir ambalajı var. Sarı gold ve yansımalı, aynı zamanda oldukça hafif. Rahatlıkla çantanıza atıp çıkabilirsiniz kapağı baya sağlam. Bende ki 103 numara. Çok doğal ve nude bir pembe, görsellerde ışıktan kaynaklı olarak rengi daha açık hatta kırmızılık barındıran bir renkmiş gibi durdu ama hiç öyle değil. 


Sürdüğünüzde o kadar doğal duruyor ki hani şu makyajlar var ya yokmuş gibi makyaj falan, tam ona uygun bir renk. Herkesin dudak rengi farklıdır mutlaka, ama ben,m dudak rengime çok yakın olduğu için helede az sürünce inanılmaz doğal duruyor. Sürümü çok kolay yağ gibi kayıp gidiyor. Kaleme falan ihtiyacınız yok, gün içerisinde çok rahat tazeleyebilirsiniz.


Kalıcılığı fena değil eğer bir şey yemezseniz 3 saat rahat kalıyor ( test ettim). Bir şeyler tüketildiğinde illa ki çıkabiliyor. Zaten bu seri ultra yoğun renkli kalıcı ruj olarak geçiyor. İçerik olarak çok çok iyi, mineral yağ, paraben ve silikon bulunmuyor. Kiraz yağı var içerisinde, çok hoş ve bunaltmayan yani ağır olmayan bir kokusu var. Ben çok sevdim bu kokuyu, gün içerisinde dudaklarımı hiç kurutmuyor. Sanki lip balmmış gibi bir yapısı var. Oldukça kremsi ve gayet güzel bir şekilde nemlendiriyor dudakları, benim çok sevdiğim ve başarılı başarılı bulduğum bir seri oldu. Umarım fikir verebilmişim dir, malum artık havalar ısındı ve bizlerde ruj olarak mattan ziyade nem veren rujları tercih ediyoruz. O yüzden bence bir bakmalısınız, Yves Rocher mağazalarında bulabilirsiniz normal fiyatı 52,90 TL. Ama indirimde daha uygun fiyatlara alabilirsiniz. Sık sık güzel indirimler yapıyor, bir sonra ki yazılarda görüşmek üzere.

Hoşça kalın :)

26 yorum:

  1. Merhaba! Blogunuzu yeni kesfettim:) Tavsiye ve önerilerinizi bi an önce değerlendiricem:) Bu tonlarda rujları gercekten cok seviyorum, cok kullanıslı:) Takipteyim Ben de bekliyorum muhakkak<<http://lavvienrose.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldinizz😊 Bende blogunuzu takibe aldım ☺️ Renk olarak tam yaz rengi ve çok doğal duruyor gerçektenn💜

      Sil
  2. Bu tondan çok fazla var elimde ama yapısı için neden olmasın :)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba, rengi çok güzelmiş ve içeriğinin de temiz olmasını çok sevdim. Elinize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, teşekkür ederim içeriği gerçekten çok güzel 😊

      Sil
  4. Yazın pek makyaj yapmadıgım icin yüzümü canlı verenkli göstermek amaçlı bu tonlara gidiyor elim ama natural bir gorünüm için daha soft renkler yazın daha iyi gidiyor sankiii :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu renk kişinin dudak rengine göre değişiyor ama tam yazlık bence😊

      Sil
  5. tonu çok hoş ama Yves Rocher 'den ruj kullanmadım genelde cilt ürünlerine daha çok bakıyorum galiba....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende öyleydim ama lansmanda ürün ile tanışınca kozmetiktede baya iyi olduklarını anladım😊

      Sil
  6. Ambalajı harika gerçekten! Rengine de bayıldım gülük kullanımda ideal. Güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
  7. Harika bir renk :)

    YanıtlaSil
  8. Rengini çok beğendim günlük hayatta sık kullandığım bir ton :)) Ambalajı da çok şık :)) Mutlulukla kullanın <3

    YanıtlaSil
  9. Renk çok güzelmiş canım güle güle kullan, indirimde bakılabilir :*

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok değerli :)
Lütfen yorumlarda link bırakmayınız.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...