18 Haziran 2017 Pazar

Pastel Lıp & Cheek Color Stıck

Herkese Merhaba

Konuya girmeden önce canım babamın ve tüm babaların babalar gününü kutluyorum💗Bu gün çok büyük umutlarla aldığım ve beğeneceğimi düşündüğüm fakat nefret ettiğim Pastel Lıp & Cheek Color Stıck 417 numarasından bahsedeceğim. İkili oluşu ilgimi çekmişti ve pratik olacağından hemen aldım.


İlk olarak söylemeliyim ki ambalajı küçük ama tam çantaya atıp çıkmalık rahat bir ürün. Ruj gibi açtıkça çıkıyor alt kısmından çevirmeniz gerekiyor. Kapağının sağlamlığı da fena değil çantanızda açılmaz. Renk olarak üç seçeneği vardı benim en çok beğendiğim bu pembe, ama sarı simli olan oldu. Sarı simleri olduğunu bilmiyorum, aldıktan sonra gördüm.



Aslına bakarsanız renkten ziyade sadece sim miş. O kadar dikkatli uygulamanız gerekiyor ki fazla kaçırdığınızda oldukça pembe yanaklara sahip olabiliyorsunuz. Yanağıma uyguladığımda öbek öbek simden başka hiç bir şey yapmadı o kadar kötü durdu ki bırakın allığı aydınlatıcı bile olmaz! 


Dudağıma uyguladığımda ise verdiği renk o kadar soluk bir pembe ki sanki soğuktan dudaklarım beyazlaşmış gibi duruyor, ve bir o kadarda simli. Solukluk bir kenara rujunuz bozulursa parça parça durur ya aynı o şekilde duruyor. Kremsi uygulaması kolay, yanakta dağıtımı da oldukça basit ama maalesef öyle kötü simli bir ürün ki ne dudağımda kullana bildim ne de yanağımda. Benim için çöpe gidecek bir ürün oldu, alırken bu kadar kötü bir sim gerçekten beklemiyordum. Diğer iki rengi nasıl acaba, denemeyi bu üründen sonra düşünmüyorum. Cosmetica'dan indirimdeyken 14 TL gibi bir fiyata aldım. Pastelin mat rujlarını ve pek çok ürününü beğenerek kullanmama rağmen bundan nefret ettim. Tavsiye etmiyorum ama herkesin zevki farklı belki sizin hoşunuza gidebilir, umarım faydalı olmuştur kalıcılığından çok bahsedemeyeceğim çünkü bu ürünle sokağa dahi çıkmadım çıkmamda. Bir sonra ki yazılarda görüşmek üzere.

Hoşça kalın :)

19 yorum:

  1. böyle kremsi ürünler ben de sivilce yapıyor :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aa kötüymüş zaten güzel bir ürün değil dert etme 😊

      Sil
  2. Çok tatlış görünen bir ürünmüş :) Ama dediğin gibi alınmaz :D

    YanıtlaSil
  3. Benim de hiç içime sinmemişti almamıştım, isabet olmuş

    YanıtlaSil
  4. Teşekkürler bu ürünü de öğrenmiş oldum :)

    YanıtlaSil
  5. ben bunun bronz rengini çok sevmiştim daha kullanışlı sanki o...

    YanıtlaSil
  6. Yanıtlar
    1. Evet çok sevimli ama maalesef işlevi kötüü 😊

      Sil
  7. Memnun kalmamış olmana üzüldüm. Bende bronz renklisini
    ara sıra kullanıyorum ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef hiç kalamadım ☹️ Renkten renge göre yapısı değişiyormu acabaa🤔

      Sil
  8. Sevmiyorum ben bu ikilileri zaten. Kolunda çok tatlı durmuş aslında. Dudaklarını koyu renk bir kalemle boyayıp üstünden geçsen belki hoşuna giden nude bir ton yakalayabilirsin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her türlü yolu denedim fakat yapısı o kadar kötü ki dudaklarımda unlutabiyesi gibi parça parça duruyo 😔 Maalesef kötü yorumunuz için teşekkür ederim😊

      Sil

Yorumlarınız benim için çok değerli :)
Lütfen yorumlarda link bırakmayınız.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...