18 Mayıs 2017 Perşembe

Wattpad Yolculuğu - Eflin Yeni Kitabım

Herkese Merhaba

Bu gün kozmetik yada bakımla ilgili bir yazı yazmıyorum. Daha farklı ve yeni girmiş olduğum bir yoldan sizlere bahsetmek istedim. Blog yazmayı çok seviyorum sizlerle bir şeyler paylaşmayı yorumlaşmayı sizleri takip etmeyi yayınlarınızı okumayı çok seviyorum. Bu yüzden iyi ki blogum var. Blog yazmaya devam edeceğim her zaman. Bu kadar yazmayı ve okumayı seven bir insan olarak kitap okumaktan da çok zevk alıyorum. Okuldan dolayı çok sık kitap okuyamasam da, boş bulduğum vakitlerimim kitap okuyarak geçiriyorum. Helede kitabı beğendiysem bir günde bitiyor. Hal böyle olunca bizde bir aradaşım ile bizde kitap yazsak nasıl olur ki dedik. Ve Wattpad de hikaye yazmaya başladık konuyu kişileri ortak seçtik. Ortak bölüm yazıcaz mesela bir bölümü ben ikinci bölümü arkadaşım yada üçüncü bölümü ikimiz ortak gibi. Kısacası bu bizim kitabımız bizim hikayemiz. 


Kitabımızın kısaca özetinden bahsedeyim sizlere yani kitap arkasından : Mutsuz ve biten bir evliliğin geride bıraktığı 2 kız kardeş ve metres bir annenin, başa çıkamadıkları sorunlar ve maddi problemler sonucu, yaşadıkları hayatın zorlukları ve baş etmeye çalışan Eflinin hayat hikayesi. Bu kadar kötü bir hayatın içinde gerçekten temiz kalan bir şeyler olabilir mi? Eflinin bu zorlu hayat mücadelesi içinde okurken kendinizden bir şeyler bulabilirsiniz. Eflin bu kadar iyi olup küçük kardeşine sahip çıkmaya çalışırken Esilanın yanlış karar ve davranışları Eflini çıkmaza sokabilir. Sürükleyici bir hikaye sizleri bekliyor...


Şimdilik 2 bölüm yayınladık ama her gün yeni bölüm gelecek hatta bu akşam üçüncü bölümü yayınlayacağız. Eğer kitabımızı okumak isterseniz aşağıda link bırakacağım. Sizden ricam okuyup bana düşüncelerinizi olumlu olumsuz yazmanız. Çünkü ilk defa böyle bir şey yazıyorum ve sizlerin fikirlerini hem merak ediyorum hemde önem veriyorum. Eğer isterseniz bizi takibe de alabilirsiniz.

Kulanıcı Adımız : kubrabengu96

Bu linke tıklayıp yazılarımızı okuyabilirsiniz : TIK TIK Sonra ki bölümü okumaya devam et diyerek bölümlerimizi okuyabilirsiniz. Yorumlarınızı heyecanla bekliyorum :) 💗

Hoşçakalın :)

18 yorum:

  1. Aaa zamanında bende yazıyordum iyi de bir okunmam vardır ne günlerdi yaaa :')

    YanıtlaSil
  2. Yeni kitabınız hayırlı olsun.Eflin'in zorlu hayatını güzel anlatmışsınız.Bundan sonrasını merakla bekliyorum.Kaleminize sağlık.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmenizee çook sevindimm teşekkür ederiz😊

      Sil
  3. Hayırlı olsun ne güzel bir fikir bu böyle :) Hemen okumaya gideyim en iyisi ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkür ederimm😊Keyifli okumalar

      Sil
  4. hemen bir göz atayım kolay gelsin diyelim o zaman....

    YanıtlaSil
  5. kolay gelsin umarım devamlı okuyabilirim :)

    YanıtlaSil
  6. hayırlı olsun :)
    Etkinlikten geldim takipteyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz😊 Teşekkür ederim geliyorumm hemenn😘

      Sil
  7. Hayırlı olsun, kitabın kapak yazısından da akıcı bir kitap olduğu belli. Umarım güzel yerlere gelirsiniz bu konuda da :)

    YanıtlaSil
  8. Hiç duymamıştım hayırlı olsun :)

    YanıtlaSil
  9. Bende bir ara yazıp bırakmıştım. Şu an kitap yazacak vaktim bile yok. Olsaydı çok güzel şeyler çıkardı eminim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anladım canım bizimkini okursun o zaman🙏🏻😊

      Sil

Yorumlarınız benim için çok değerli :)
Lütfen yorumlarda link bırakmayınız.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...