6 Mayıs 2017 Cumartesi

BİTENLER #1

Herkese Merhaba 

Bu gün sizlere bir kaç ayda bitirdiğim ama tam olarak tarihlerini hatırlamadığım genel bir bitenler yazısı yazmak istedim. Her ay maalesef ki ürün bitiremiyorum o yüzden blogda bitenler yazısı hiç yok ama son aylarda dedim ki bende bitenler yazayım ve bir kaç ürünü unutup atsam da :D atmadıklarımı yazacağım.


Benri Kare Pamuk : Bu mükemmel pamukları bilmeyen yoktur diye düşünüyorum. Ben bittikçe alıyorum, çok severek kullandığım tek pamuk. Gratisler de satılıyor eğer denemediyseniz bence deneyin derim. O kadar çok bitirdim ki ev çöplüğe dönmesin diye sadece bir paketi sakladım :D


Avon Nutraeffects Nemlendirici Krem : En sevdiğim kremim di bittiğine çok üzüldüm ve dibini baya bir sıyırdım tekrar kesinlikle alacağım detaylı yazısını yazmıştım bakabilirsiniz. TIK TIK

Yves Rocher Kayısılı Peeling : Bayılarak kullandığım ve gene bittiğine çok üzüldüğüm ama kesin tekrar alacağım bir ürün. Bu yazıdan sonrada makas ile kesip içinde kalan son kalıntılarıda kullanacağım :D Bununda detaylı yazısını yazmıştım eğer okumak isterseniz bakabilirsiniz. TIK TIK

Sephora Lotion Tonique : Sephora mağazalarında yılbaşında çok güzel bir indirim vardı ve o dönemde pek çok ürün almıştım. Bu toniği de o sıra 7 TL'ye düştüğünü görüp hemen aldım. Kötü bir tonik değil verdiği etki his güzel fakat benim cildim çok hassas olduğundan, kızarıklık yaptı biraz. Bir daha almam sanırım.

Beauty Formulas Siyah nokta Bandı : En mükemmel siyah nokta bandı! Kaç kutu bitirdim kaç tane kullandım inanın hatırlamıyorum. Pek çok markanın siyah nokta bandı var fakat ben bu markanınkinden çok memnun kaldım. Bandı çıkardığımda gerçekte bantta kalan siyah noktaları görebiliyorum.Bittikçe aldığım ve alacağım bir ürün.Detaylı yazsını yazmıştım okuyabilirsiniz, watsonslar da satılıyor 8-9 TL gibi bir fiyatı var. TIK TIK

Beauty Formulas Çene ve T Bölge Bandı : Aynı markanın burun bandından çok çok memnun kalınca bende T bölgesi ve çene için olanınıda denemek istedim. T bölgemde bir sorunum yok ama çenemde azda olsa siyah noktam var. Ve burun bandı kadar memnun kaldım. Gerçekten siyah noktalarımı temizliyor. Bu markanın siyah nokta bantlarını çok çok sevdim T bölgeme uygulamadım yok diye o yüzden bir şey söyleyemeyeceğim. Hem uygun fiyatlı hemde güzel bence şans verilebilir.

Yves Rocher Hindistan Cevizli Parfüm : İçeriği çok temiz ve harika kokan bir parfüm. Benim gibi hindistan cevizi kokusu seviyorsanız bayılırsınız. Şuan bende bir tane daha var onuda neredeyse yarıladım. Bitince alacağım bir parfüm oldu, yaz aylarına da koku olarak çok yakıştırıyorum.

Dıadermıne Göz Makyaj Temizleyici : Çok memnun kaldığımı söyleyemem almıştım ve bitsin diye kullandım. Aslında Avonun Nutraeffects serisinde ki göz makyaj temizleyicisi ile karşılaşmadan önce benim için iyi bir göz makyaj çıkarma işi görüyordu. Fakat dediğim gibi daha iyisini bulunca bir daha alınmayacaklar listesine girdi.

Pantene Bakım Yapan Saç Spreyi Aqua Lıght : Pantene markasının aqua lıght serisini kullanmaya başlamıştım. O dönemde şampuan, saç kremi ve saç spreyini almıştım. Ben hep seri şeklinde kllanıyorum. Fakat çok memnun kalmadığım için elimde ki bu serinin ürünleri bitince bir daha almadım ve başka bir markanın şampuanına geçiş yaptım. O yüzden bir daha almayacağım fakat kullandığım dönemde duştan sonra saçlarımı tararken güzel açılmasını sağlıyordu ve harika kokuyordu.

Sothys Makyaj Temizleme Sütü : Bu ürünü ben almadım dene bunu kutusundan çıkmıştı. Şuanda içi boş değil hatta baya dolu fakat çöpe gidecek maalesef. Çünkü  yüzümde kızarıklığa ve yanmaya yol açtığı için bir daha elime bile almadım!

Elidor Belirgin Bukleler : Benim saçlarım dalgalı. Öyle bonus değilim ama dalgalı saçlara sahibim, bu ürünü çok severek kullanıyorum. Dalgalarımın daha güzel görünmesini ve bozulmamasını sağlıyor. Çokta güzel kokuyor gün içindede kalıcı bir koku bırakıyor. Ben duştan çıktıktan ve saçlarımı taradık dan  sonra saçlarım nemliyken uyguluyorum. Kuruyken de uygulanabilir diyor fakat kuruyken uyguladığımda jöle gibi bir etki yaptı o yüzden sevmedim. Islakken uygulayın ben o şekilde uyguluyorum ve çok memnunum. Durulama gerektirmiyor. Benim ki bitti ama hemen bir tane daha aldım bile. Saçlarımı sertleştirmedi yada aksi bir durum yapmadı.

Umarım faydalı ve güzel bir yazı olmuştur. Sizin içlerinde kullanıp da memnun kaldığınız yada kalmadığınız bir ürün var mı? Bir sonra ki yazılarda görüşmek üzere.

Hoşçakalın :)

33 yorum:

  1. Pantene bayıldım bende ılk defa kullandım ama içeriği cok guzel:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim saçlarımla pek anlaşamadı ne yazık ki bitince başka markaya geçtim😊

      Sil
  2. Burun bandında bende kullanmıştım gerçekten başarılı güzel bir bitenler yazısı olmuş canım ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burun bandıı cidden çok iyi bende çok seviyorum teşekkür ederimm😊

      Sil
  3. Yves rocher kayısı peeling bende çok sevmiştim 😊 güzel bir yazı olmuş elinize sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimde en sevdiğim peelingimm teşekkür ederim canım 😊

      Sil
  4. Her ay yazmak yerine, böyle arada yazınca da çok faydalı olur bence :) Beauty Formulas'ın siyah nokta bandını merak ettim doğrusu. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence bir şans ver gerçekten çok güzell 😊

      Sil
  5. Ne güzel ürünler bitirmişsin canım :)) Hindistan cevizi kokularını ben de çok seviyorum parfüme bakacağım :) Sevgiler <3

    YanıtlaSil
  6. Fantastic and interesting post! :)
    Kisses ;*

    http://saramakeup1995.blogspot.com

    YanıtlaSil
  7. Kayısılı peeling benimde sevdiklerimden :)

    YanıtlaSil
  8. Tavsiyeniz üzerine burun bantlarına bakacağım siyah noktalarım var benimde ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka bakın ben çok memnunum ve çevremde kime önerdiysem memnun kaldı😊

      Sil
  9. Makyaj temizlemek için dalin kullanın en iyisi :D

    YanıtlaSil
  10. Diasermine markasının siyah nokta bantlarını merak ettim açıkçası:)Ben bim de satılan bantları kullanıyordum Yen'i bitti bu sefer senin önerdiğinden alıp deneyeyim bakalım😄

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Diadermine markasınınkileri bende duydum ama bu markanınkinden çook memnunum o yüzden bırakamıyorum tavsiye ederim bir dene 😊

      Sil
  11. Bitenler yazılarını seviyorum,yenilerine sağlık diyelim:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gelsin yenilerr bitince bende seviniyorumm çok şükür yenisini alıcam diye 😊

      Sil
  12. Yine bayağı ürün bitmiş. Yves Rocher'in kayısılı peelingini seven de çok sevmeyen de. Ben sevmeyenler kısmındayım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimde çevremde sevenler çoğunlukta bende bayılarak kullanıyorum tekrar alacağımm😊

      Sil
  13. Yves rocher peelinge ben bayıldım kullanıyorum ve memnunum :) Benim de biten çok bitemeyen çok. Yazssam mı acaba :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bittiği kadarını yaz benimde çok bitenim yok ama 😊 Bendee çok memnunummm💜

      Sil
  14. I am following you via GFC, can you follow back? I'll wait in my blog! Thanks! ^_^ #400!!!

    Un Angolo Di Gioia

    YanıtlaSil
  15. Diadermine göz makyaj temizleyici bende kullandım bi süre. Ama gözümün kenarlarında kırmızı noktalar cikti alerji yaptı sanırım. Güzel temizliyodu ama bu yüzden kullanmayi birakmistim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende bitsin diye kullandım fena değildi genede ama bir alerjik tepki yapmadı bende😊

      Sil
  16. Bir çoğu benimde kullanmış olup memnun kaldıklarımdan.Sevgileer :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok değerli :)
Lütfen yorumlarda link bırakmayınız.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...