26 Temmuz 2021 Pazartesi

Farmasi Double Lash Extend Mascara


                             Uzunca bir aradan sonra herkese MERHABAA

Bugün sizlere bir kaç ay önce keşfettiğim ve bayıldığım Farmasi Double Lash Extend  rimelin den bahsedeceğim.

Bu rimel iki kademeden oluşuyor, ilk kademesinde çok güzel ayırıp uzattı. İki kat sürdüğüm halde bu iki etki dışında bir etki alamadım fakat olay ikinci kademedeymiş😍



İkinci kademesi ise efsanee! Ayırma uzatma dolgunluk ve hatta sim siyah bir etki. Bir rimel de aradığımız 3 etkiyi kolayca bulabiliyoruz hemde bu fiyata! Ben Trendyol indirimden 34.90₺ aldım bence oldukça iyi bir fiyat çünkü bu fiyatlara pek rimel kalmadı ne yazık ki. 

1.Kademesi

Hatta bazen daha bile uyguna düştüğü oluyor. Favoriye alıp oradan takip edebilirsiniz bazen 23₺ gibi fiyatlara bile düşüyor. Ben çok sevdim akma bulaşma yapmadı. Çift fazlı temizleme suları ve yağlı temizleyicilerle çok kolay temizleniyor.

2.kademesi

 Plastik bir fırçası var bu arada, ilk değil ama ikinci kademesi bir tık fazla ürün alıp ıslak gibi gelebilir ama yapış yapış asla yapmıyor eğer yapışırsa da malum her kirpik farklı ilk kademesinden yararlanıp ayırabilirsiniz. Ben çok ama çok sevdim bittikçe net alırım. En sevdiğim favori rimelim daha iyisini bulana kadar. Umarım faydalı olmuştur hepinizi kocaman öpüyorum kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın.



Hoşça kalın :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için çok değerli :)
Lütfen yorumlarda link bırakmayınız.